You need Flash 8 to view this site! Please click to install Macromedia Flash 8 Plugin for free!
Ügyfélkapu
új regisztráció
regisztrált ügyfeleknek és
megújítandó regisztráció
E-mail cím:
Jelszó:
  regisztrációbelépés
Elfelejtett jelszó
E-mail cím: OK

Kalocsai Paprikafesztivál

Időpont: 2014.09.19 - 2014.09.21.
Alapértelmezett kép Szeptember harmadik hétvégéjén évtizedek óta a térség legnagyobb eseményére készülnek a kalocsaiak és környékiek, azonban a város történelmi belvárosában zajló a három napos fesztivál egyre több külföldi és belföldi turistát vonz, az itt található élő hagyományápoláson alapuló értékeknek és hungarikumoknak köszönhetően.

A fesztivál honlapja

Hal és Vadfesztivál - Vajdahunyadvár

Időpont: 2014.09.19 - 2014.09.21.
Alapértelmezett kép Együnk halat, vadat és mindent mi jó falat! Arany János után szabadon erre buzdítanak minket az I. Hal és Vadfesztivál szervezői, amely 2014. szeptember 19-21-én a Vajdahunyad várában kerül megrendezésre. Az új keletű gasztronómiai program a Budapesti Halfesztivál és a Húsvéti Bárányfesztivál hagyományaira épülve különböző tájegységek ízes ételeivel, hungarikumokkal és természetesen halászlével várja a vendégeket. A Szegedi Halászcsárda nem aprózza el a főzést, 5000 literes bográcsban főzi majd a halászlét a halfesztivál közönségének. A gasztronómiai fesztivál nem csak jól lakatja az egész családot, hanem szórakoztató programokat is kínál minden korosztálynak. Vadaspark, erdei piac, vadász és halász börze költözik a Városligetbe 2014 szeptemberében.

A fesztivál honlapja

Vörösbor Fesztivál - Villány

Időpont: 2014.10.03 - 2014.10.05.
A villányi Vörösbor Fesztivál, a borvidék legnagyobb gasztronómiai fesztiválja 2014. október 3-5. között kerül megrendezésre. A háromnapos rendezvény számos újdonsággal és az eddigieknél is pezsgőbb hangulattal igyekszik minden korosztály igényét kielégíteni. Péntektől vasárnapig, a borospincéktől a Rendezvénytérig zajlanak majd események, ahol a különböző zenei produkciók, hagyományőrző bemutatók és a szüreti felvonulás mellet más műfajú kulturális csemegékre, valamint sportprogramokra is lehet számítani. A kínálatból természetesen a térség legjobb borai sem hiányozhatnak, melyekből kedvükre kóstolhatnak a látogatók.

A fesztivál honlapja

Terézvárosi Búcsú - Budapest

Időpont: 2014.10.11 - 2014.10.12.
Alapértelmezett kép A nagy hagyománnyal rendelkező Terézvárosi Búcsú idén is látványos, az egész család számára izgalmas, tartalmas kikapcsolódást ígér. A népművészeti vásár mellett többek között a kerületi nemzetiségek előadóinak fellépése, terézvárosi óvodák, iskolák bemutatkozása, gyermekműsorok (100 Folk Celsius, Ghymes, Bab Társulat, Palya Bea), népszerű együttesek esti koncertje (Balkan Fanatik, Magashegyi Underground) szerepel a programban. A vásári forgatagban bemutatott irodalmi jelenetekkel, játékokkal, a Postamúzeum interaktív kiállításával, látványos kísérletekkel, a hagyományos helytörténeti sétával, valamint a Terézváros anno és az Ablak a múltra kiállításokkal a XX. század első felének hangulatát idézik meg a szervezők. A Búcsú műsorát az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplom főpapi ünnepi nagymiséje és a Szent Teréz-körmenet teszi teljessé. A Terézvárosi Búcsú minden programja ingyenes. Helyszín: VI., Eötvös utca-Szófia utca és az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér (VI., Eötvös u. 10.)

A fesztivál honlapja

Advent Szeged

Időpont: 2014.11.28 - 2014.12.23.
Alapértelmezett kép